ES TV, YILIN BAŞARILI BÜROKRATLARINI ANKETLE BELİRLEDİ

ES TV, YILIN BAŞARILI BÜROKRATLARINI ANKETLE BELİRLEDİ
Eskişehir Süper TV (ES TV) tarafından düzenlenen "yılın en iyileri" anketinde, en fazla oyu alan Vali Kadir Çalışıcı "yılın en iyi bürokratı", İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel "yılın en başarılı bürokratı", Gençlik...

Eskişehir Süper TV (ES TV) tarafından düzenlenen "yılın en iyileri" anketinde, en fazla oyu alan Vali Kadir Çalışıcı "yılın en iyi bürokratı", İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel "yılın en başarılı bürokratı", Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Arduç da "yılın en lider spor adamı" seçildi.
Eskişehir'in mahalli televizyonu ES TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Muharrem Esen, 20 anketörle yaklaşık 2.5 ay süren ve 75 bin 826 kişinin katıldığı anket neticesinde, 25 bin 700'den fazla kişinin oyunu alarak "yılın en iyi bürokratı" seçilen Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı ve 19 bin civarında oy ile "yılın en başarılı bürokratı" olarak belirlenen Emniyet Müdürü Savaş Yücel'i makamlarında ziyaret ederek, birer takdir belgesi verdi.
Böyle bir ciddi araştırmaya imza atmanın cesaret istediğini belirterek, anketi büyük başarı olarak nitelendiren Vali Çalışıcı, "Halkın bizi takdir etmesi çok güzel.
Bu belge, çocuklarıma ve torunlarıma bırakabileceğim güzel bir miras. Ben bu ödüle layık olduğuma inanmıyorum.
Yılın en iyi bürokratı olarak beni gören Eskişehirliler'e ve bu anketi düzenleyen ES TV yetkililerine teşekkür ediyorum. Bu ödüle layık olabilmek için daha çok çaba göstermem gerektiğine inanıyorum" dedi.
İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel de, "Ben de bu takdir belgesini önce teşkilatım adına, sonra da Eskişehir halkı adına alıyorum.
Hep birlikte el ele vererek bu başarıyı elde ettik. Teşekkür ediyorum" diye konuştu.
ES TV Genel Yayın Yönetmeni Muharrem Esen ise, Vali Çalışıcı ve Emniyet Müdürü Yücel'den sonra 8 bin civarında oy alarak ilk 3'e giren Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Arduç'un da "yılın en lider spor adamı" seçildiğini açıklarken, ankette siyasilere çok az oy çıktığını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.