"Eskişehir herşeye layık"

“Eskişehir herşeye layık”
Dün akşam saatlerinde Eskişehir’e gelen Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç Bakanlığını ilgilendiren hizmetler konusunda da açıklamalarda bulundu.ETİ tesislerinde gerçekleştirilen protokol imza töreninin ardından Organize Sanayi...

Dün akşam saatlerinde Eskişehir'e gelen Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç Bakanlığını ilgilendiren hizmetler konusunda da açıklamalarda bulundu.
ETİ tesislerinde gerçekleştirilen protokol imza töreninin ardından Organize Sanayi Bölgesinde bulunan işadamı Cemalettin Sarar'ı işyerinde ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Koç yarım kalan hizmetlerin kısa sürede tamamlanacağını söyledi.
Eskişehir'in Ankara'da ayrı bir yeri olduğunu belirten Bakan Koç, başta Kızılinler olmak üzere, Kütahya yolu üzerindeki yarım kalan Kültür Merkezi Arkeoloji Müzesi ve havaalanı konularında açıklamalarda bulundu.
Kızılinler'deki sıcak suyun yakın takipçisi olduklarını kaydeden Kültür ve Turizm Bakanı Koç "Kızılinler termal turizmin merkezi olacak. Eskişehir Kütahya hafta Uşak illerinden buraya birçok insan şifa bulmaya gelecek. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Kütahya yolu üzerinde yüzde 60'ı tamamlanan Kültür Merkezi inşaatı bitirilerek, alt belediyeye devredilecek. Bakanlığımız, Yunusemre4ye de sahip çıkıyor. Yunusemre'nin varlığı bulunduğu bölgenin tanıtımı tüm dünya ülkelerine yapılacak. Bu konu ile ilgili Tepebaşı Belediyesi ile çalışma başlattık. Havaalanı konusunda kabahat kimde bilmiyorum ama yurt dışından Eskişehir'e uçak indirmek istiyoruz" dedi.
Organize Sanayi Bölgesindeki ziyaretin ardından AKP Eskişehir teşkilatına da uğrayan Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç aynı gün akşamı Eskişehir'den ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.