Eskişehir örgütü Selvi'yi Kocaeli'ne teslim etti

Eskişehir örgütü Selvi’yi Kocaeli’ne teslim etti
CHP Genel Başkan yardımcısı ve Eskişehir milletvekili Cevdet Selci Kocaeli’de genel başkan gibi karşılandı. Yeni seçimler öncesinde Kocaeli birinci sıra adayı olan Selvi Kocaeli kamuoyunda şok etkisi yaratmıştı. Fakat şoku...

CHP Genel Başkan yardımcısı ve Eskişehir milletvekili Cevdet Selci Kocaeli'de genel başkan gibi karşılandı. Yeni seçimler öncesinde Kocaeli birinci sıra adayı olan Selvi Kocaeli kamuoyunda şok etkisi yaratmıştı. Fakat şoku üzerinden çabuk atan Kocaeliler Cevdet Selvi'ye muhteşem bir karşılama yaptılar.
Eskişehir teşkilatı tarafından Kocaeli'ne getirilen Cevdet Selvi için Uzunçiftlik turnikeleri girişinde bir karşılama töreni düzenlendi. Kocaeli teşkilatları tarafından yapılan karşılama törenine Kocaeli milletvekili adayları ve yüzlerce partilide katıldı. Eskişehirlilerin de yar aldığı karışlama töreninde büyük bir coşku yaşandı. Duygulu anlar yaşadığı gözlenen Selvi "Genel merkez gerekeni yaptı, şimdi Kocaelilerde gerekeni yapacak" sloganları ile karşılandı. Çiçeklerle kente giren Selvi, akşam saatlerinde de coşkulu bir partili gurubuna hitap etti.
Bunun öncesinde Kocaeli teşkilatı üyelerine konuşan Eskişehir İl Başkanı İsmet Süder; "Biz Sayın Selvi'yi milletvekili olarak teslim ettik, bakan olarak geri istiyoruz" dedi. Kocaeli teşkilatı üyeleri ise; "Emanetiniz bizimdir. Bizim emanete ihanet etmeyiz" dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.