Eskişehir'de 2 tekerlekli 19 Mayıs şenliği

Eskişehir'de 2 tekerlekli 19 Mayıs şenliği
Odunpazarı Kent Konseyi tarafından milli bayramlarda düzenlenen ve geleneksel hale gelen 17. Bisiklet turu ve 5. Motosiklet turu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramında gençlerin büyük katılımıyla gerçekleşti.

Odunpazarı Kent Konseyi Bisiklet ve Motosiklet çalışma grupları 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda coşkusunu Eskişehirlilerle birlikte şehrin birçok noktasında yaşattılar. Öğleden sonra saat 13.00‘te gerçekleştirilen turlarda Bisiklet Dostluğu grubu öncülüğünde bisiklet turu Odunpazarı Meydanı’ndan başlarken, motosiklet turu ise Moto Show, Skyriders, Moto Dost, Demiratlar, 222 Motosiklet Derneği, Eskişehir Motosiklet grubu, RotaKeyf, Moto Group ve Eskişehir Kamp ve motosiklet gruplarının katılımı ile motosiklet turuda saat 19.19'da aynı noktadan başlayarak şehri turladı.

Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru etkinliklerle ilgili şunları söyledi:

‘‘Her milli bayramda düzenlediğimiz ve çok sayıda vatandaşımızın katıldığı bisiklet ve motosiklet turu etkinliğimiz devam edecek. Temel amacımız Cumhuriyet ve Atatürk devrimlerini, ilke ve inkilaplarını unutmadığımızı göstermek. Unutturmamak için de bu faaliyetlerimizi farklı çalışmalarımızla ve projelerimiz ile sürdüreceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.