Eskişehir'deki o bölge trafiğe ne zaman açılacak?

Eskişehir'deki o bölge trafiğe ne zaman açılacak?
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Odunpazarı-Atatürk Lisesi kavşak ve trafik akışı düzenlemesinde ekiplerin yoğun mesaisi devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin Odunpazarı ve Atatürk Lisesi kavşaklarında özellikle pik saatlerde yaşanan trafik sıkışıklığını çözmek ve ulaşımı kolaylaştırmak için 3 etap halinde hayata geçireceği kavşak düzenlemesi projesinde ekiplerin yoğun mesaisi sürüyor.

“1. Etap Yol ve Tretuvar Düzenleme Çalışmaları” nedeniyle trafiğe kapatılan Alaaddin Parkı çevresinde çok sayıda personelden oluşan ekiplerce altyapı ve üstyapı çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri sıcak asfalt ve tretuvar çalışmalarını sürdürürken, Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri bölgede peyzaj çalışmaları ile bitki dikimi gerçekleştiriyor.

“2. Etap Yol ve Tretuvar Düzenleme Çalışmaları”nın başlamasıyla birlikte trafik yoğunluğunun olmadığı 22.00-06.00 saatleri arasında da ekipler gece mesaisini de sürdürüyor.

Bölgede ESKİ Genel Müdürlüğü altyapı çalışmaları yaparken, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri de üstyapı söküm çalışmaları gerçekleştiriyor. Sıcak asfalt dökülen noktalarda da Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler yol çizgi boyama çalışmaları yapıyor.

Gece çalışması nedeniyle Atatürk Bulvarı'ndan Cumhuriyet Bulvarı yönüne trafik tek şeritten sağlanırken, Cumhuriyet Bulvarı-Atatürk Bulvarı yönü ise trafiğe tamamen kapatılıyor. Yetkililer sürücülerin gece saatlerinde Cumhuriyet Bulvarı-Yunus Emre Caddesi-İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi-Süleyman Çakır Caddesi-Atatürk Caddesi-Atatürk Bulvarı istikametini tercih etmeleri gerektiğini ifade ettiler.

Çalışmanın yeni eğitim öğretim yılı başlamadan tamamlanması hedefleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.