Eskişehir'e tatlı gelecek günleri

Eskişehir’e tatlı gelecek günleri
Bireysel Emeklilik Sistemi’nin ilklere imza atan lider şirketi Anadolu Hayat Emeklilik, Eskişehir ilinde Bireysel Emeklilik Sistemi’nin bilinirliğinin ve yaygınlığının artırılması amacıyla özel bir kampanya başlattı. Şirket,...

Bireysel Emeklilik Sistemi'nin ilklere imza atan lider şirketi Anadolu Hayat Emeklilik, Eskişehir ilinde Bireysel Emeklilik Sistemi'nin bilinirliğinin ve yaygınlığının artırılması amacıyla özel bir kampanya başlattı. Şirket, 17-28 Eylül tarihleri arasındaki çeşitli günlerde sürecek kampanya ile sistemin sunduğu benzersiz avantajları daha geniş kitlelere anlatarak daha çok sayıda katılımcının sisteme dahil olmasını amaçlıyor. Kampanya yerel TV, radyo ve basılı mecralarda da tanıtılacak.
Kampanyanın önemini Eskişehir'i bizzat ziyaret ederek anlatan, şirketin Genel Müdür Yardımcısı Uğur Erkan "Kuruluşunun 8. yılını geride bırakan Bireysel Emeklilik Sistemi'nin, güven ve itibar anlamında 8 yıllık performansına baktığımızda bir başarı hikâyesi görüyoruz. Hızla büyüyen ve en fazla bilinen tasarruf/yatırım ürünleri arasında birinci sıraya yükselen Bireysel Emeklilik Sistemi'ni Eskişehir'deki vatandaşlarımıza anlatabilmek için faaliyetlerimizi hızlandırdık. Çalışmalarımızın netice vermesiyle bu ilimizde sistemin bilinirliğini artırarak daha fazla katılımcının düzenli tasarruflarını benzersiz vergi avantajları ile Bireysel Emeklilik Sistemi'nde biriktirerek emeklilik dönemlerinde ek gelir elde etmeleri ve refah seviyelerini artırmaları için destek olacağız" şeklinde konuştu.Eylül ayında belirtilen tarihlerinde Eskişehir'deki Türkiye İş Bankası şubelerinde düzenlenecek "Tatlı Gelecek Günleri" olarak adlandırılan özel tanıtım günleriyle, potansiyel katılımcıların daha keyifli bir ortamda sistem hakkında bilgi edinmeleri ve uzman desteği ile her türlü sorularına yanıt alarak sistemi daha yakından tanımaları mümkün olabilecek. Üstelik kampanya boyunca sisteme dahil olacak katılımcılar İş Bankası Maximum Kart ile hesap açtırdıklarında 100 TL'ye varan MaxiPuan kazanma imkanına da sahip olacaklar.Tatlı Gelecek Günleri, Eskişehir'de 17-18-19-20-21-27-28 Eylül tarihlerinde Türkiye İş Bankası şubelerinde düzenlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.