Eşlerin söz düellosu

Eşlerin söz düellosu
Daha önce açmış olduğu babalık davasını yapılan DNA testleri sonucu kazanan doktor İrfan Dikdere, ikinci davayı kaybetti.Karısının kendisini zehirleyerek öldürmeye çalıştığı iddiası sonucu davacı olan İrfan Dikdere ile...

Daha önce açmış olduğu babalık davasını yapılan DNA testleri sonucu kazanan doktor İrfan Dikdere, ikinci davayı kaybetti.
Karısının kendisini zehirleyerek öldürmeye çalıştığı iddiası sonucu davacı olan İrfan Dikdere ile eşi Ayşe Dikdere'nin duruşmasında beraat kararı çıktı.
Eskişehir kamuoyunun merakla takip ettiği davanın dünkü duruşması bir tarafı sevindirirken diğer tarafı da üzüntüye boğdu.
Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada karı koca birbirlerini yine suçladı.
Duruşmada son ifadesini veren ve doktor eşini zehirleyerek öldürmeye kalkmak suçundan yargılanan Ayşe Dikdere suçlamaları mahkeme çıkışında da sürdürdü.
Yaklaşık yarım saat kadar süren duruşmada doktor İrfan Dikderenin avukatları teşhisi koyan doktor B.Y.'nin de dinlenmesi için talepte bulundu.
Doktor Dikdere'nin avukatları aracılığı ile yapmış olduğu bu talebi mahkeme heyeti tarafından rededildi.
Duruşmaya oğlu ve yakınları ile birlikte katılan doktor İrfan Dikdere'nin eşi Ayşe Dikdere mahkemede veridği ifade de yine kendisinin suçsuz olduğunu savundu.
Bayan Dikdere duruşma ve mahkeme çıkışında iftiraya uğradığını belirterek şunları söyledi; "Ben böyle bir şey yapacak ne cahil bir insanım ne de caniyim. Eskişehir beni çok iyi bir insan olarak tanır. Suçsuzum takdiri yüce mahkemeye bırakıyorum. Ben kötü bir insan değilim. O sevgilisi ile yaşıyor. Hep yuvasına döneceği anı bekledim. Onu ve etrafındakileri Allah'a emanet ediyorum. Adalet hak yerini buldu.
Hayatını bana borçlu olan bir adam. Artık bana atacak iftiraları da kalmadı" dedi.
Karısının mahkeme çıkışından ayrılmasından sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan doktor İrfan Dikdere de eşinin Kütahya'da bir sevgilisi olduğunu iddia etti.
Doktor Dikdere "Bana 20 yıl baktığım çocuğunun hesabını versin. Alınan karar üzerine temyize gideceğim. Kendisi çocuğunun babasının kim olduğunu açıklasın. İlahi adalet gerçek olacak. Delil yetersizliğinden serbest bırakıldı ama önemli olan gerçeklerdir. Adli tıp raporu geçerlidir" şeklinde açıklamada bulundu.
Dava Ayşe Dikdere'nin beraati ile karara bağlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.