ETO'dan sahte iş rehberi açıklaması

ETO’dan sahte iş rehberi açıklaması
Eskişehir Ticaret Odası, bası üyelerinin müracaatı üzerine yaptığı araştırma sonucunda, ETO’nun adını kullanarak İş rehberi hazırladıklarını söyleyen bazı kişiler ile ilgili açıklama yaptı.Böyle kişilere itibar edilmemesi...

Eskişehir Ticaret Odası, bası üyelerinin müracaatı üzerine yaptığı araştırma sonucunda, ETO'nun adını kullanarak İş rehberi hazırladıklarını söyleyen bazı kişiler ile ilgili açıklama yaptı.
Böyle kişilere itibar edilmemesi istenen açıklamada şöyle denildi:
" Değişik isimler kullanan bir firmanın Odamız 2006 İş Rehberinden alıntılar almak suretiyle, Odamızın adını kullanarak bir rehber basıldığından bahsederek esnaf ve tüccarlarımızın işyerlerini ziyaret ederek reklam bedeli talep ettiği anlaşılmıştır.
Tüm telif hakları Odamıza ait olan 2006 yılı İş Rehberi çalışmasından sonra bir rehber çalışması başlatılmamış olup; bu firma ile bu tür bir anlaşmamız yoktur.
Bu amaçla Odamızın adını kullanarak reklam bedeli talep eden bu firmaya itibar etmemelerini, kesinlikle reklam bedeli olarak para vermemelerini ve derhal Odamıza müracaat etmelerini rica eder, tüm kanuni haklarımızı kullanacağımızın bilgisini kamuoyuna ve üyelerimize sunarım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.