Fethi Özkara resmen aday oldu

Fethi Özkara resmen aday oldu
Yaklaşan oda seçimleri öncesinde adaylarda bir bir ortaya çıkmaya başladı. Seçim heyecanının hayli zirvede yaşanması beklenen odaların başında gelen Berber ve Kuaförler Odası’nda Fethi Özkara ve ekibi dün adaylıklarını...

Yaklaşan oda seçimleri öncesinde adaylarda bir bir ortaya çıkmaya başladı. Seçim heyecanının hayli zirvede yaşanması beklenen odaların başında gelen Berber ve Kuaförler Odası'nda Fethi Özkara ve ekibi dün adaylıklarını açıklayarak, "Göreve talibiz" dediler.
Dün bir araya gelen Başkan Adayı Fethi Özkara ve ekibi adaylıklarını resmen açıkladılar. Amaçlarının sorunları artan meslek örgütünün ve üyelerinin bu meselelerini çözmek olduğunu belirten başkan adayı Fethi Özkara; "Odamızın ve odamız üyelerinin sorunlarını çok yakından biliyor ve bunların nasıl çözülebileceğini ortaya koyuyoruz. Bilgilerimizi ve deneyimlerimizi siz üyelerimizin örgütlü gücüyle paylaşarak, danışarak ve tartışarak odamızı daha ileri noktalara taşımak ve demokratik oda yönetimini kurmak amacındayız. Odamız üyeleri oylarına bu seçimde sahip çıkmalıdır. Bu bizlere güç katacaktır. Tüm üyeerimizin desteklerini bekliyor ve aday olduğumuzu tüm kamuoyuna resmen açıklıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.