Gamze için anlamlı kutlama

Gamze için anlamlı kutlama
2012 Londra Olimpiyat Oyunları kadınlar 1500 metre koşusunda Aslı Çakır Alptekin’in ardın ikinci sırada yer alarak ülkemize atletizm branşında çifte gurur yaşatan Gamze Bulut, Ak Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Nabi...

2012 Londra Olimpiyat Oyunları kadınlar 1500 metre koşusunda Aslı Çakır Alptekin'in ardın ikinci sırada yer alarak ülkemize atletizm branşında çifte gurur yaşatan Gamze Bulut, Ak Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı, Salih Koca, Ülker Can ve Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ile bir araya geldi.
Gamze Bulut'un ailesinin yanı sıra Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy'un yer aldığı ziyarette Eskişehir'in gururu Gamze Bulut'a yakın ilgi gösteren Avcı, Koca, Can ve Sakallı; düzenlenen programda yaptıkları açıklamada Gamze Bulut'un Eskişehir'e bayram sevinci yaşattığını ifade ederek, Gamze Bulut'la gurur duyduklarını belirttiler.
Elde edilen başarıda büyük katkıları olan başta Gamze Bulut'un ailesi olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığına, Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi'ye ve başarılı sporcunun antrenörlerine teşekkür ettiklerini ifade eden yetkililer, Gamze Bulut'a spor yaşamında başarılar dilediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.