Gün Sazak Pazar günü anılıyor

Gün Sazak Pazar günü anılıyor
1980’de vurularak öldürülen dönemin MHP Genel Başkan Yardımcısı Gün Sazak, doğum yeri olan Sazak Köyü’nde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de katılımıyla anılıyor.MHP İl Başkanı Hayri Önder, Türkiye Cumhuriyeti’nin...

1980'de vurularak öldürülen dönemin MHP Genel Başkan Yardımcısı Gün Sazak, doğum yeri olan Sazak Köyü'nde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katılımıyla anılıyor.
MHP İl Başkanı Hayri Önder, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Türk Milletinin tarihindeki en yüksek tehlikelerin ve tehditlerin yoğunlaştığını kritik bir dönem yaşadığını söyledi. Vatanın bütünlüğüne ve Cumhuriyetin temel değerlerinin tahribatına yönelik saldırıların dış mihraklar tarafından adım adım uygulandığına dikkat çeken Önder: " Türkiye kontrollü bir istikrarsızlık ortamında tutularak, milli iradenin, sermayenin ve varlığının kontrol ve yönetimini küresel güçlere teslim etme sürecine girmiştir. Bu vahim gelişme Sevr'e boyun eğen, Mondros'u imzalayan son Osmanlı Hükümetlerinin girdiği sarmalın tam bir benzeridir. Türkiye kanunsuzluğun kol gezdiği, vurgun ve hırsızlığın pirim yaptığı bir yolsuzluklar ülkesi haline gelmiştir" diye konuştu.
Her yıl Mayıs ayının son Pazar gününün Türk milliyetçileri açısından önemli olduğunu vurgulayan Önder: " 27 Mayıs Pazar 2007 Pazar günü Mihalıççık'ın Sazak Köyü'nde Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin katılımıyla bu anma günü gerçekleştirilecektir. Törene tüm halkımız davetlidir. Törene katılmak isteyenler için 27 Mayıs 2007 Pazar günü saat 08:00'den itibaren Öğretmen Evi önünden otobüsler kaldırılacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.