Hamamyolu esnafından Kazım Kurt'a teşekkür

Hamamyolu esnafından Kazım Kurt’a teşekkür
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, sokak sokak, mahalle mahalle gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Kurt, son olarak Hamamyolu Caddesindeki esnafı ziyaret etti.  İşyerlerini gezen Başkan Kurt,...

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, sokak sokak, mahalle mahalle gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Kurt, son olarak Hamamyolu Caddesindeki esnafı ziyaret etti.  İşyerlerini gezen Başkan Kurt, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Onların istek ve şikâyetlerini dinleyerek notlar aldı.


Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, esnaf ziyaretine devam ediyor. Daha önce çeşitli zamanlarda esnaf, işçi ve taksicilerle bir araya gelen Başkan Kurt, son olarak Hamamyolu Caddesinde bulunan esnafı ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kazım Kurt, onlarla uzun uzun sohbet etti.


Hamamyolu’nun yenilenmesinin ardından caddenin modern bir yapıya kavuştuğunu ifade eden cadde esnafı, bu sayede işlerinin de açıldığını belirtti. Hamamyolu Esnafı Başkan Kurt’a caddeyi modern bir yapıya kavuşturdukları için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.