Hava Kuvvetleri Komutanı Org. Cömert açılış yaptı

Hava Kuvvetleri Komutanı Org. Cömert açılış yaptı
Hava Kuvvetleri Komutanı Faruk Cömert ve beraberindekiler, daha sonra 7 katlı mağazayı gezdi. Gazetecilerin gündeme ilişkin soru sorma talebini kabul etmeyen Orgeneral Cömert, "Gündemi herkes o kadar oluşturuyor ki, bize gündem mi...

Hava Kuvvetleri Komutanı Faruk Cömert ve beraberindekiler, daha sonra 7 katlı mağazayı gezdi. Gazetecilerin gündeme ilişkin soru sorma talebini kabul etmeyen Orgeneral Cömert, "Gündemi herkes o kadar oluşturuyor ki, bize gündem mi kalıyor? Eskişehir'in gündemi, Avrasya" şeklinde konuştu.
Hava Kuvvetleri Komutanı Faruk Cömert'in eşi Özay Cömert ise, Eskişehir'in son 3-4 yılda çok büyük gelişme gösterdiğini belirterek, "Artık Eskişehir değil, adını Yenişehir koymalıyız. Her şey o kadar yeni ve güzel ki, devam etsin inşallah" ifadesini kullandı.
Polisin geniş güvenlik tedbirleri aldığı mağaza açılışına, 1. Hava Kuvveti Komutanı Korgeneral Bilgin Balanlı, Anadolu Üniversitesi Rektörü Fevzi Sürmeli, İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel, çok sayıda yetkili ve davetli katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.