"Her hafta bir can veriyoruz" isyanı

“Her hafta  bir can veriyoruz” isyanı
Çevreyolu üzerinde geçtiğimiz hafta Hülya Soyözenin ölümü ile sonuçlanan trafik kazası bardağı taşıran son damla oldu.Gündoğdu Mahallesi Takkalı Kavşağında peş peşe meydana gelen ve ölümlerle sonuçlanan trafik kazaları...

Çevreyolu üzerinde geçtiğimiz hafta Hülya Soyözenin ölümü ile sonuçlanan trafik kazası bardağı taşıran son damla oldu.
Gündoğdu Mahallesi Takkalı Kavşağında peş peşe meydana gelen ve ölümlerle sonuçlanan trafik kazaları mahalle halkını yine isyan ettirdi. Çoluk çocuk toplanan Gündoğdu Mahallesi sakinleri pankartlar açıp sloganlar atarak kazaların yaşandığı kavşağa kadar yürüdü. Emniyet Müdürlüğünün önlem aldığı çevik kuvvetpersonelinin de adeta etten duvar ördüğü yol girişinde önleri kesilen vatandaşlara polis bibergazı sıkarak karşılık verdi. Polis engelini aşarak üstgeçidin olduğu eyere fırlayan çok sayıda mahalleli çevreyolunu trafiğe kapattı. Uzun süre araç trafiğinin yoğun oldğu çevre yolundaki ulaşımı durduran bölge sakinleri, yapılan üst geçitin yüksek olduğundan dolayı kullanamadıklarını dile getirdiler.
Vali Kadir Koçdemir'e de çağrıda bulunan çok sayıda mahalleli ikna edilemeyince devreye yine çevik kuvvet polisi sokuldu. Kendilerine sıkılan bibergazından etkilenerek kaçan vatandaşlar polise taşlarla karşılık verince ortaya istenmeyen görüntüler çıktı.Polisle karşı karşıya kalan vatandaşlar daha sonra ara sokaklara dağıldılar.))

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.