Hırsızlık için girdiği evde suçüstü yakalandı

Hırsızlık için girdiği evde suçüstü yakalandı
Bir eve ikamet sahipleri uyurken ses çıkarmamak için ayakkabılarını çıkararak giren hırsız, polis tarafından suçüstü yakalandı. Ayakkabısız kalan zanlı, adliyeye sevk edildi.Edinilen bilgiye göre, Büyükdere Mahallesi Dumlupınar...

Bir eve ikamet sahipleri uyurken ses çıkarmamak için ayakkabılarını çıkararak giren hırsız, polis tarafından suçüstü yakalandı. Ayakkabısız kalan zanlı, adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, Büyükdere Mahallesi Dumlupınar Caddesi'nde bulunan bir ikamette saat 03.30 sıralarında meydana gelen olayda, Y.E. (25) hırsızlık maksadıyla bahse konu adrese girdi. Ev sahipleri uyurken ikamete giren şahıs, ses çıkarmamak için ayakkabılarını da bir yerde bıraktı. Buna rağmen gürültü üzerine uyanıp, ikametin içinde hırsız olduğunu fark eden ev sahibi, polise ihbarda bulundu. Hırsızlık Masası ekiplerinin evin banyosunda suçüstü yakaladığı Y.E. "hırsızlığa teşebbüs" suçundan gözaltına alındı.
Şahsın, 2 gün önce Kayseri'de "tantanacılık" yöntemiyle bir şahsın yaklaşık 500 YTL parasını çaldığının tespit edildiği bildirildi.
Ayakkabısız kalan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Y.E.'nin polislerin arasında çoraplarıyla yürümesi dikkati çekti. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.