Hüsnü Şenlendirici'nin ilk konseri Eskişehir'de

Hüsnü Şenlendirici’nin ilk konseri Eskişehir’de
Hüsnü Şenlendirici yaz turnesine Eskişehir ile başlayıp İzmir, Denizli, Samsun ile devam edecek ve gerçekleşecek konserlerde hayranlarına müzik ziyafeti sunacak.Sanatçı konserlerde ; solo albümünlerinden, kendisine ait film-dizi...

Hüsnü Şenlendirici yaz turnesine Eskişehir ile başlayıp İzmir, Denizli, Samsun ile devam edecek ve gerçekleşecek konserlerde hayranlarına müzik ziyafeti sunacak.
Sanatçı konserlerde ; solo albümünlerinden, kendisine ait film-dizi müziklerinden ve sevilen fasıl şarkılarından derlediği repertuarı seslendirecek. Klarnete hayat veren ve şarkılarını dünyanın birçok ülkesindeki caz festivallerinde yorumlayan Hüsnü Şenlendirici, hareketliliği ve duygusallığı ustaca bir araya getirip şarkıları sayesinde yalnızca nefesini değil, kalbini de seyircilerine sunarak hayranları ile muhteşem bir müzik şölenine hazırlanıyor.
Hüsnü Şenlendirici, 2007 yaz konserleri kapsamında sahne alacağı illerde gerçekleşecek konserlerde tam bir müzik ziyafeti yaşanacak. Bilet fiyatlarının tam 25 YTL, öğrenci 20 TL olduğu açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.