İl İstihdam Kurulu Vali Başkanlığı'nda toplandı

İl İstihdam Kurulu Vali Başkanlığı’nda toplandı
Eskişehir İl istihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Temmuz Ayı Toplantısı Vali Dr. Kadir Koçdemir başkanlığında Eskişehir Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi. Toplantıya İŞKUR İl Müdürü Hasan Yoldaş, İl Genel Sekreteri Yusuf...

Eskişehir İl istihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Temmuz Ayı Toplantısı Vali Dr. Kadir Koçdemir başkanlığında Eskişehir Sanayi Odası'nda gerçekleştirildi. Toplantıya İŞKUR İl Müdürü Hasan Yoldaş, İl Genel Sekreteri Yusuf Balcı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mahmut Yılmaz, ESO Başkanı Savaş Özaydemir, İşveren ve İşçi Sendikalarının İl Temsilcileri de katıldı.
Toplantı, İş Kurumunca yürütülen faaliyetler ve yapılan çalışmalar hakkında İl Müdürü Hasan Yoldaş'ın bilgi vermesiyle başladı ve Kurum, Kuruluş ve işyerlerinden gelen işgücü eğitimi, özürlü ve hükümlü kurs tekliflerinin görüşülmesi ile devam etti. Engellilerin üretim sürecine katılmasını sağlayacak çalışmaların değerlendirilmesi yapılarak bu doğrultuda alınacak önlemler de görüşüldü. Ayrıca toplantıda Nisan ayı İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunda görüşülen aynı teşvik bölgesine giren illerin 2009-2010-2011 yıllarında açmış olduğu İstihdam Garantili Kursların istihdam oranlarının değerlendirilmesi yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.