"İnsanları dilenci yapanlar utansın"

"İnsanları dilenci yapanlar utansın"
CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Erdal Çakıcıer, Emek mahallesi’nde bulunan Odunpazarı Belediyesi Emek Mahallesi Sosyal Hizmet ve Aş Evinde, yemek ve giyilmiş eşya dağıtıldığı bir zamanda tesadüfen gördüğü manzaradan çok...

CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Erdal Çakıcıer, Emek mahallesi'nde bulunan Odunpazarı Belediyesi Emek Mahallesi Sosyal Hizmet ve Aş Evinde, yemek ve giyilmiş eşya dağıtıldığı bir zamanda tesadüfen gördüğü manzaradan çok etkilendiğini belirterek, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
"Biz siyasetçiler olarak bu memleketi bu hale düşürmemiz gerekirdi ve bizlere yazıklar olsun" dediğini ifade eden Çakıcıer, olayı şöyle anlattı:
"Odunpazarı Belediyesi Emek Mahallesi Sosyal Hizmet ve Aş Evinde, yemek ve giyilmiş eşya dağıtıldığı bir zamanda tesadüfen oraya yakın bir kıraathanede partili arkadaşlarımla oturuyordum. Bir anda bağırtı ve çığlık sesleri geldi ve dikkatimi çekti. Oraya doğru yöneldim. Gördüğüm manzaraya inanamadım. Arkadaşlarıma sordum bu nedir ne değildir diye. Arkadaşlar bana, " burası Emek Mahallesi Sosyal Tesisleri" dedi ve şöyle devam etti: " Burada Ramazan dolayısıyla iftira yakın yemek dağıtıyoruz ve giyilmiş eşya dağıtıyoruz." Fakat bu eşyaları camlardan insanların üzerlerine atarak ve o insanların birbirlerini ezerek eşyaları paylaşmaya çalışıyorlardı ve o görüntüde çocukların ve annelerin bağırışmaları içimi sızlattı. "Biz siyasetçiler olarak bu memleketi bu hale düşürmemiz gerekirdi ve bizlere yazıklar olsun" dedim. Bu insanları dilenci toplumu yapanlar utansın. Bu açıklamayı yaparken bile içim yandı. Helal olsun bu ülkeyi yönetenler, helal olsun insanları bu duruma düşürenler helal olsun akp'ye... Dağıtım sonrasında kalan eşyaları da görevli olan arkadaşlar toplayıp çöpe attılar."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.