İnternetten zeytin siparişi verip dolandırdılar

İnternetten zeytin siparişi verip dolandırdılar
Nazilli İlçesi’nde Coşkun A. isimli şahıs kendi ürettiği zeytinleri internet üzerinden satışa çıkaran Çoskun A. isimli zeytin üreticisi dolandırıldı.Alınan bilgiye göre, Cemal B. ve Erdal B. isimli şahıslar iddiaya göre...

Nazilli İlçesi'nde Coşkun A. isimli şahıs kendi ürettiği zeytinleri internet üzerinden satışa çıkaran Çoskun A. isimli zeytin üreticisi dolandırıldı.
Alınan bilgiye göre, Cemal B. ve Erdal B. isimli şahıslar iddiaya göre Coşkun A.'yı telefonla arayarak, 4 bin 800 TL tutarında 600 kilo zeytin siparişi verdi. Sipariş edilen zeytinleri Nazilli'den Eskişehir'e getiren Coşkun A. 600 kilo zeytini teslim etti. Ancak Cemal B. ve Erdal B. zeytinlerin parasını vermeden kayıplara karıştı.
Polis tarafından başlatılan operasyon sonucunda Cemal B. ve Erdal B. zeytinlerle birlikte yakalandı. Şüpheliler hakkında yapılan araştırmada, daha önceki yıllarda, internet üzerinden satışa sunulan araçlara müşteri oldukları, bu araçları Eskişehir'e getirdikten sonra araç sahiplerini misafir edip, kendilerini iş adamı olarak tanıtarak, paranın geleceğini söyledikten sonra noter satışıyla araç dolandıran örgüte yönelik operasyonda yakalandıkları, son zamanlarda ise aynı yöntemle gıda ve giysi dolandırıcılıklarına karıştıkları belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.