"İstanbul-Eskişehir uçak seferleri verimli olmaz"

“İstanbul-Eskişehir uçak seferleri verimli olmaz”
Türk Hava Yolları’nın Eskişehir-İstanbul arasında başlatacağını açıkladığı uçak seferleriyle ilgili görüşlerini açıklayan AKP milletvekili Fahri Keskin, “Eskişehir için önemli olan iç hat değil, yurt dışı hatları...

Türk Hava Yolları'nın Eskişehir-İstanbul arasında başlatacağını açıkladığı uçak seferleriyle ilgili görüşlerini açıklayan AKP milletvekili Fahri Keskin, "Eskişehir için önemli olan iç hat değil, yurt dışı hatları açmak önemli.
Yurt dışı hatlar için biz elimizden geleni yaptık ama maalesef başarılı olamadık" dedi.
Türk Hava Yolları'nın Eskişehir-İstanbul arası sefer düzenleme kararı almadan önce kendilerinden fikir ve görüş almadığını söyleyen Keskin, "bu kararın altında kesinlikle siyasi bir baskı olduğunu düşünmüyorum. Zaten o devirler artık geride kaldı. Bizim hükümetimizde kurumlar verimli olduğuna inandıkları konularda bu tür kararlar almıyorlar. Ben bu yurt içi seferlerin verimli-karlı olacağına inanmıyorum. Yurt dışı se ferler önemli bizim için, ama maalesef o konuda da bir gelişme yaşanmadı. Uçaklar geçen yıl geldikleri gibi gelsinler dedik, ama bir türlü kabul ettiremedik" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.