Jandarma teşkilatı 184 yaşında

Jandarma teşkilatı 184 yaşında
Eskişehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ercan Atasoy tarafından, İl Jandarma Komutanlığı çelenginin Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapıldı.

Eskişehir’de, Jandarma Genel Komutanlığının kuruluşunun 184. yılı dolayısıyla Valilik meydanında tören düzenlendi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende Eskişehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ercan Atasoy tarafından, İl Jandarma Komutanlığı çelenginin Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu yapıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapan Eskişehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ercan Atasoy, “Jandarma Genel Komutanlığının kuruluşunun 184. Yılını kutlamanın guru, mutluluk ve heyecanı içerisindeyiz. Kuruluşundan bugüne kadar yüce milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü korunması, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle ulusumuzun her zaman takdirini kazanmıştır. Jandarma Genel Komutanlığının tüm personeli görevlerini icra ederken ve hizmetleri yürütürken her zaman her yerde yürürlükteki kanunları ve nizamları kendisine nefer almakta ve her türlü çözüm ve tedbiri hukuk düzeni içerisinde aramaktadır” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.