Kaldırım seferberliği

Kaldırım seferberliği
Büyükşehir Belediyesi’nin, sorumluluğunda bulunan ana caddelerin eskiyen ve yıllardır yenilenmeyen kaldırımlarında başlattığı yenileme çalışmaları sürüyor. Ekipler, şimdi de Odunpazarı Alaaddin Parkı çevresinde kaldırım...

Büyükşehir Belediyesi'nin, sorumluluğunda bulunan ana caddelerin eskiyen ve yıllardır yenilenmeyen kaldırımlarında başlattığı yenileme çalışmaları sürüyor. Ekipler, şimdi de Odunpazarı Alaaddin Parkı çevresinde kaldırım yenileme çalışması başlattı.
Büyükşehir Belediyesi, bakımından sorumlu olduğu caddelerin yıllardır yenilenmeyen kırık dökük kaldırımlarını engelli vatandaşlarımızı da göz önünde bulundurarak birer birer yeniliyor. Kent merkezi'nde bulunan ana caddelerin kaldırımlarının tamamına yakınını baştan sona yenileyen Büyükşehir Belediyesi şimdi de Alaaddin Parkı'nı çevreleyen kaldırımları yeniliyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, bir taraftan Eskişehir'in yıllardan beri çözülemeyen büyük sorunlarını çözüme kavuştururken, bir taraftanda Eskişehir'i modern kaldırımlarla donattıklarını açıkladı. Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda bulunan caddelerdeki kaldırımların birer birer yenilendiğini hatırlatan Başkan Büyükerşen "Çalışmalarımıza Porsuk Bulvarı ile Vatan Caddesi başta olmak üzere, Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda olan ve ihtiyaç duyulan diğer yerlerde sürdürmeyi planlıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.