Karikatüristler Belçika'da buluştu

Karikatüristler Belçika’da buluştu
Karikatür Sanatını Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından 2009 yılında Anadolu Üniversitesi’nde (AÜ) ilki gerçekleştirilen toplantının dördüncüsü Belçika’da yapıldı.Türkiye’nin tek karikatür müzesi olan AÜ Eğitim...

Karikatür Sanatını Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından 2009 yılında Anadolu Üniversitesi'nde (AÜ) ilki gerçekleştirilen toplantının dördüncüsü Belçika'da yapıldı.
Türkiye'nin tek karikatür müzesi olan AÜ Eğitim Karikatürleri Müzesi Merkez Müdürü Yrd. Doç. Sadettin Aygün ile Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Recai Dönmez'in katıldığı Müze Yöneticileri Toplantısı Belçika'nın Kruishoutem kentinde gerçekleşti.
Bu yılki teması "Karikatür aracılığıyla iletişim kurmak" olan konferansa, European Cartoon Center'in ev sahipliği yaptı. Toplantıya Azerbaycan, Lüksemburg, Belçika, Mısır, Bulgaristan, Hollanda, Polonya, Portekiz, İsrail, Rusya, Amerika ve Sırbistan'dan müze yöneticileri katıldı. Yrd. Doç. Sadettin Aygün ile Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Recai Dönmez katılımcılara Anadolu Üniversitesi ve Eğitim Karikatürleri Müzesi hakkında bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.