"Kendi menfaatlerini düşündüler!"

“Kendi menfaatlerini düşündüler!”
Saadet Partisi Eskişehir Milletvekili aday adayı Muhammed Ali Köse, Hükümet sözcüsü Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasındaki tartışmalara değinerek, “Normalde hukuk yürürlükte olsaydı,...

Saadet Partisi Eskişehir Milletvekili aday adayı Muhammed Ali Köse, Hükümet sözcüsü Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasındaki tartışmalara değinerek, "Normalde hukuk yürürlükte olsaydı, iktidarın derhal hükümet sözcüsüne 'arkadaş bildiklerini hemen hukuka yansıtman lazım' demesi gerekir. Ama öyle demiyor. Bilakis, 'bu partimizin iç meseledir ve partimizin kurulları, kuralları ve disiplini işletilecektir' diyerek meseleyi örtbas etmeye çalışıyorlar" dedi.
Arınç ve Gökçek olayını, "Milletin gözüne baka baka 'biz yolsuzluk yaptık ama bu sizi ilgilendirmez buz bizim meselemiz siz işinize bakın'" şeklinde yorumlayan SP Milletvekili aday adayı Köse, vatandaşın karşısına çıkıp oy istediklerini, yapılan yolsuzlardan ve bunlara verilecek cezalardan bahsedilmediğini söyledi.
"Meseli nasıl kapatırız' hesabını yaptıklarını öne süren Köse, "Güya, Ak Parti millet için yola çıkmıştı. Haksızlık, yolsuzluk ve yoksullukla mücadele edilecekti. İşler tersine döndü ve milletimize darbeye karşı yolsuzluğu tercih ettirdiler. Bununla beraber kendileri de Milet menfaatleri yerine partilerinin dolayısı ile de kendi menfaatlerini tercih ettiler" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.