Keskin'de yol isyanı

Keskin’de yol isyanı
10 yıldır yollarının yapılmadığını iddia eden keskin sakinleri dün yola çıkarak, bir an önce bi eksikliklerinin giderilmesini istediler.Aşağı söğütönü, Yukarı söğütönü, Eğriöz ve Keskin Mahallesi muhtarlarının...

10 yıldır yollarının yapılmadığını iddia eden keskin sakinleri dün yola çıkarak, bir an önce bi eksikliklerinin giderilmesini istediler.
Aşağı söğütönü, Yukarı söğütönü, Eğriöz ve Keskin Mahallesi muhtarlarının da katıldığı açıklamada konuşan Aşağı söğütönü Muhtarı Ziya Celep, "Defalarca belediyeye gittik. Cevap alamadık. TOKİ bu bölgeye 1265 konut yaptı. Bu yol Bursa yolu gibi kalabalık. Daha kaç kişi ölecek de yol yapılacak" dedi. Başta TOKİ konutları olmak üzere bu bölgede 10 bin kişinin yaşadığını söyleyen Aşağı söğütönü Muhtarı Ziya Celep, "Bu yol çok kalabalık. Ayrıca özel okullar var. Öğrenciler var. Büyükşehir'e verdiğimiz dilekçeler numaraları ile ellerinde. Yolu da yapmadılar. Bu konuda bölge halkı olarak çok şikâyetçiyiz. Gerekli çalışmalar bir an önce yapılmalı. Yolun genişletilmesi de yarım kaldı. Kış ayları geldi yol çok kötü. Kar buz olunca daha kötü olacak" diye konuştu.
Vatandaşlar daha sonra yolu göstererek, "Bu çileyi bitirin" dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.