"Kocam bize fuhuş yaptırıyor"

“Kocam bize fuhuş yaptırıyor”
Genç bir kadın, kocasının, yanlarında kalan bir bayan arkadaşıyla birlikte kendisine 5 yıldır zorla fuhuş yaptırıp, şiddet uyguladığını iddia ederek, polise başvurdu. Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş...

Genç bir kadın, kocasının, yanlarında kalan bir bayan arkadaşıyla birlikte kendisine 5 yıldır zorla fuhuş yaptırıp, şiddet uyguladığını iddia ederek, polise başvurdu.
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne müracaat eden E.T. (22) ile M.N. (22), aynı evde yaşadıkları Azerbaycan uyruklu M.T.'nin (26), 5 yıldır kendilerini tehdit ederek erkeklere pazarladığını, dövdüğünü ve fuhuştan kazandıkları paraları da zorla aldığını iddia etti. Şikayet üzerine harekete geçen polis, E.T.'nin eşi şüpheli M.T.'yi otogarda yakalayarak gözaltına aldı.
Fuhuştan sabıkalı olduğu ve Yozgat Emniyet Müdürlüğü'nce "sahtecilik" suçundan arandığı tespit edilen M.T, "cebir ve şiddet yoluyla fuhşa sevk etmek, fuhuş yapan kişinin kazancından faydalanmak, kötü muamele etmek" suçlarından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.