Küçük fareler turnede komşuları hayran bıraktı

Küçük fareler turnede komşuları hayran bıraktı
Türkiye Çocuk ve Gençlik Müzikal Topluluğu’nun sahnelediği "Fareli Köyün Kavalcısı" adlı müzikal oyun küçük Anadolu Turnesinde altı bin seyirciye gösterilerini yaptı. Eskişehir merkezli TMT Topluluğu, Uşak, Afyonkarahisar,...

Türkiye Çocuk ve Gençlik Müzikal Topluluğu'nun sahnelediği "Fareli Köyün Kavalcısı" adlı müzikal oyun küçük Anadolu Turnesinde altı bin seyirciye gösterilerini yaptı. Eskişehir merkezli TMT Topluluğu, Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya Kültür Merkezlerinde sahneye çıkarken, oyunu Belediye Başkanları çocuklarıyla birlikte izlediler. Müzikal beğenen küçük büyük herkes aşırı ilgiden yer bulamadılar.
İlk Turne olarak Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın konuğu olan topluluk karne hediyesi olarak Afyonkarahisarlı izleyicilere güzel bir oyun izleterek kendilerine hayran bıraktı. İkinci turne Kütahya belediye Başkanı Mustafa İça ve üçüncü turne ise Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşti. Türkiye turnesinin ilk etabında Türkiye Çocuk ve Gençlik Müzikal Topluluğu, altı bin çocuk ve büyük izleyicinin karşısına çıktı.Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 'Çocuklar harika, sanatın içinde olmaları onları farklı yapıyor',derken Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, ' Çocuklar Büyükleri şaşırttı', Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan ise, ' Küçük Fareler büyük işler yapıyor' yorumlarını yaparak topluluğun oyunlarını izlediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.