"Mağduriyet giderilmeli"

“Mağduriyet giderilmeli”
CHP Tepebaşı İlçe Örgütü, Kahveciler Odası Başkanı Zeki Çoban’ı makamında ziyaret ederek, esnafın durumu, sıkıntıları ve çözümleri konusunda fikir alışverişinde bulundu.Ziyarete dair görüşlerini anlatan CHP Tepebaşı...

CHP Tepebaşı İlçe örgütü, Kahveciler Odası Başkanı Zeki çoban’ı makamında ziyaret ederek, esnafın durumu, sıkıntıları ve çözümleri konusunda fikir alışverişinde bulundu.


Ziyarete dair görüşlerini anlatan CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, “Birçok kahvehane, kapanma tehlikesi ile karşı karşıya kalmış. Kapatma yerine, devretmeye çalışıyorlar. Zaten günlük kazanıp günlük harcayan esnaf, borçla, kredi kartıyla veya alabilirlerse, banka kredileriyle geçinmeye çalışıyor. Esnaf, kolundan tutulup sokağa atılmış çocuk gibi. Dükkanını kapatması söylenmiş ama dükkanını kapatınca, nasıl yaşayacağı kendisine söylenmemiş. Devlet, halkın sağlığı için, önlemler almak zorunda kalabilir ve bu önlemler bazı mağduriyetler yaratabilir. önemli olan, devletin, yaratmak zorunda kaldığı mağduriyeti telafi etmesidir.  Bugün ortada, sadece mağduriyet var ama telafi maalesef söz konusu değil.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.