Meslek sahibi kadınlar Can ve Sakallı ile buluştu

Meslek sahibi kadınlar  Can ve Sakallı ile buluştu
AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can ve Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, BPW Türkiye İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu üyeleri ile bir araya geldi. Odunpazarı Belediyesi’nde düzenlenen programa BPW Türkiye...

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can ve Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, BPW Türkiye İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu üyeleri ile bir araya geldi.
Odunpazarı Belediyesi'nde düzenlenen programa BPW Türkiye Federasyon Başkan Yardımcısı Dr. Serap Çuhadaroğlu, Eskişehir Dernek Başkanı Prof. Dr. Berrin Erbay ve Dernek Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Özlem Atalık katıldı.
Ziyarette AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can ve Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'ya BPW Türkiye Federasyonuna sağladıkları önemli destekten dolayı teşekkür eden Federasyon Başkan Yardımcısı Dr. Serap Çuhadaroğlu, 7 Ekim'de Odunpazarı'nda gerçekleştirecekleri programa Can ve Sakallı'yı davet etti.
BPW Türkiye İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu üyelerinin gerçekleştirdikleri anlamlı ziyaretten duydukları mutluluğu dile getiren milletvekili Ülker Can ve Başkan Sakallı ise yaptıkları konuşmalarda federasyona desteklerinin artarak devam edeceğini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.