MHP "Ülke her geçen gün zarar görüyor"

MHP “Ülke her geçen gün zarar görüyor”
Parti binasında il yönetimi ile birlikte açıklama yapan Önder, "İş başında yedi yıldan bu yana teslimiyetçi AKP iktidarının Ülkemizde sebep olduğu hasarın her geçen gün artmakta olduğu hepimizin malumudur. Uluslar arası güçlerin...

Parti binasında il yönetimi ile birlikte açıklama yapan Önder, "İş başında yedi yıldan bu yana teslimiyetçi AKP iktidarının Ülkemizde sebep olduğu hasarın her geçen gün artmakta olduğu hepimizin malumudur. Uluslar arası güçlerin gönüllü lobiciliğini uzun zamandır yapan AKP iktidarı, en son uygulamaya koymaya çalıştığı "sözde açılım" özde ise "yıkım projesi" olan politikaları ile Ülkemizde bin yıldan bu yana kardeşçe yaşayan vatandaşlarımızı "etnik köken" esasında önce ayrıştırmaya sonra çatıştırmaya en sonunda ise bölmeye yönelik bir görev üstlenmiş bulunmaktadır" dedi.
Önder, "İşte AKP'nin sonunun nereye varacağı bizce bilinen bu teşebbüslerinin ve politikalarının gerçek niyetini ve hedeflerini her fırsatta milletimize anlatmakta olan partimiz, bir kez daha milletimize olan sorumluluğumuzun bir gereği olarak iktidarı yanlışlarından vazgeçmesi için uyarmak, vatandaşlarımızı ise bilgilendirmek amacıyla Genel Merkezimiz Başkanlık Divanında alınan kararla "Bin Yıllık Kardeşliği Yaşa ve Yaşat" adı altında açık hava toplantıları yapma kararı alınmıştır. Ülke gündemi, iklim şartları ve imkânlar ölçüsünde, bölgesel nitelikte yapılması kararlaştırılan Açık Hava Toplantılarının birincisi İç Anadolu Bölgesi kapsamında 13 Aralık Pazar günü Ankara'da Tandoğan Meydanında gerçekleştirilecektir. Yaşanan teslimiyete dur demek, kardeşliği sürdürmek, Şehide, Gaziye ve Vatana sahip çıkmak için 13 Aralık Pazar günü Ankara Tandoğan meydanında yapılacak olan "Bin yıllık kardeşliği yaşa ve yaşat" mitingine tüm Eskişehirlileri davet ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.