MHP'DEN ABD'YE UYARI

MHP’DEN ABD’YE UYARI
İlimizde bulunan ABD Büyükelçiliği Türkiye uzmanı Adam CARDWELL ve Elçilik çalışanı Süheyla TAYLAN Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti.Ziyarette, Dünyada ve bölgemizde gelişen olaylar, Ülkemizdeki...

İlimizde bulunan ABD Büyükelçiliği Türkiye uzmanı Adam CARDWELL ve Elçilik çalışanı Süheyla TAYLAN Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti.
Ziyarette, Dünyada ve bölgemizde gelişen olaylar, Ülkemizdeki siyasi gelişmeler ve Eskişehir'in siyasi profili hakkında bilgi alışverişi yapan heyete İl Başkanı Ayhan SEZER partisinin konulara ilişkin partisinin görüşlerini aktardı.
Ayhan SEZER şu anda Türkiye'nin en büyük sorununun terör olduğunu, bu sorunun çözümü için ABD'nin üzerine düşen yükümlülükleri yerine getirmesi ve bölücü teröre kesinlikle bitirilmesi ve kökünün kazınması için Türkiye Cumhuriyeti Devletine her türlü desteği vermesi gerektiğini belirterek " Ülkemizin başına musallat olan bu bölücü terör sorununun çözümü için partimiz üzerine düşen her konuda yapıcı olmaya hazırdır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.