MUAYENE DE TEDAVİ DE ÜCRETSİZ

MUAYENE DE TEDAVİ DE ÜCRETSİZ
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve Odunpazarı Belediyesi tarafından başlatılan 65 yaş ve üstü vatandaşlara yönelik ücretsiz göz dibi taraması tüm hızıyla devam ediyor. Odunpazarı Bölgesinde ikamet...

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve Odunpazarı Belediyesi tarafından başlatılan 65 yaş ve üstü vatandaşlara yönelik ücretsiz göz dibi taraması tüm hızıyla devam ediyor.
Odunpazarı Bölgesinde ikamet eden 65 yaş ve üstü tüm vatandaşların katılımlarıyla gerçekleşen göz dibi taramasıyla, vatandaşlara hastaneye gitmeden, Odunpazarı Belediyesi Aydın Arat Sosyal Yaşam Merkezinde oluşturulan göz tarama merkezinde mevcut göz sağlığı durumları hakkında bilgi sahibi olma olanağı sağlanıyor.
4 ay sürecek olan göz dibi taramasında bugüne kadar 200 üzerinde vatandaşın kontrollerini gerçekleştiren sağlık ekibi, kullanılan cihazların Türkiye'de başka bir örneği bulunmadığını önemle vurguladı.
Hedeflerinin en az 3 bin vatandaşın göz dibi taramasını gerçekleştirmek olduğunu vurgulayan Odunpazarı Belediye Başkanlığı yetkilileri, kontrollerde göz sağlığı ile ilgili sorunları tespit edilen vatandaşların tedavilerinin de ücretsiz yapılacağını dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.