Murat Çiçek CHP aday adayı

Murat Çiçek CHP aday adayı
Eskişehir ve Kütahya İllerinde Özel Eğitim Öğretim Kurumu sahibi, Eskişehir Ticaret Odasında Meslek Komitesi üyesi ve Eskişehir Sürücü Kursları Derneğinde Başkan Yardımcılığı görevi bulunan Murat Çiçek CHP’den aday...

Eskişehir ve Kütahya İllerinde Özel Eğitim Öğretim Kurumu sahibi, Eskişehir Ticaret Odasında Meslek Komitesi üyesi ve Eskişehir Sürücü Kursları Derneğinde Başkan Yardımcılığı görevi bulunan Murat Çiçek CHP'den aday adayı oldu.
Murat Çiçek konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şöyle dedi: "18 Mayıs 2007 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisine resmi olarak "Milletvekili Aday Adaylığı" dosyamı teslim ederek gerekli adaylık başvurumu resmileştirdim.
Aday olmamdaki amaç, Atatürk ilkelerine sonuna kadar bağlı ruhumla, ülkemin ve güzel insanlarımın son dönemde içinde bulunduğu antidemokratik ve bürokratik yapılaşmaya karşı mücadele etmektir. Mustafa Kemal Atatürk'ün yaktığı çağdaş, laik bağımsız Türkiye ateşinin sonsuza kadar sönmemesi adına gücümün yettiği kadar mücadele etmek, ülkemin siyasi platformunda yeni yüzlere, yeni bakış açılarına gereksinim olduğu temel düşüncesiyle gençlik yıllarımdan bu yana yürekten bağlı olduğum Cumhuriyet Halk Partisine büyüdüğüm ve yetiştiğim çağdaş kentimiz Eskişehir ilinden milletvekili adayı olmaya karar verdim. Geleneksel anlamda milletvekilliğine aday değilim. Atatürkçü ruhumla; milletin vekili, gözü, sözü, ruhu olmaya adayım..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.