Müthiş kovalamaca

Müthiş kovalamaca
Eskişehir’de, sahte paralarla alışveriş yaptıkları iddia edilen 2 kişiden biri, kovalamaca sonunda polisler tarafından yakalandı. Alınan bilgiye göre, Alanönü Mahallesi’nde 2 marketten 2 adet sahte 100 YTL ile alışveriş yaptıkları...

Eskişehir'de, sahte paralarla alışveriş yaptıkları iddia edilen 2 kişiden biri, kovalamaca sonunda polisler tarafından yakalandı.
Alınan bilgiye göre, Alanönü Mahallesi'nde 2 marketten 2 adet sahte 100 YTL ile alışveriş yaptıkları ileri sürülen S.D. ile İ.E, başka bir markete de sahte 100 YTL bozdurmak istedi. İşyeri sahibi, şahısların verdiği banknotun sahte olduğunu fark etmesi üzerine polise haber verdi. Bu arada işyerinden 34 plakalı bir otomobille ayrılan şüphelilerin eşkallerini alan polis, bahse konu aracı Yenidoğan Mahallesi Ali Rıza Efendi Caddesi üzerinde takip etmeye başladı. Polisin 'dur' ihtarına uymayan şahıslar, Huzur Mahallesi Kayalıdere Sokağı'nda çıkmaza girince, aracı bırakarak kaçmak istedi. Polisin havaya uyarı ateşi açması üzerine S.D. yakalanırken, araç sürücüsü İ.E. ise kaçmayı başardı. Otomobilde yapılan aramada, 10 adet sahte 100 YTL ile İ.E.'ye ait nüfus cüzdanı ele geçirildi. Polis, şahısların 2 işyerine verdikleri 2 adet sahte 100 YTL'ye de el koydu.
Firar eden şahsın yakalanması için çalışmalarını sürdüren polis, olayla alakalı soruşturmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.