Neo'da ilkbahar yaz defilesi

Neo’da ilkbahar yaz defilesi
Neo Alışveriş Merkezi’nde yer alan mağazaların 2007 ilkbahar-Yaz kreasyonlarını Eskişehir’lilerin beğenisine sunmak amacı ile Neo Alışveriş Merkezi 29 Nisan Pazar günü sezonun ilk defilesini düzenliyor.İstanbul’lu 7 profesyonel...

Neo Alışveriş Merkezi'nde yer alan mağazaların 2007 ilkbahar-Yaz kreasyonlarını Eskişehir'lilerin beğenisine sunmak amacı ile Neo Alışveriş Merkezi 29 Nisan Pazar günü sezonun ilk defilesini düzenliyor.
İstanbul'lu 7 profesyonel mankenin yanı sıra ünlü manken Ece Gürsel'in katılımı ile gerçekleşecek ilkbahar yaz defilesinin kareografisini ünlü koreograf Şeyma Balkar hazırlıyor. Defile için Neo Alışveriş merkezi içine özel 'T' podyum kurularak profesyonel ses ve ışık sistemleri kullanılacak.
29 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek olan defile kapsamında tüketiciler için bir de hediye çekilişi düzenlenecek. 2007 İlkbahar-Yaz kreasyonlarını sunan tüm mağazaların birer hediye sunacağı defilede toplam 23 adet hediye, mankenlerin podyumda yapacağı çekiliş ile tüketicilere anında teslim edilecek.
21–22–23 Nisan ve 28–29 Nisan tarihlerinde Neo Alışveriş Merkezi içerisinde ki hediye çekilişi kayıt standına 30 YTL ve üzeri alışveriş fişini getirip onaylatan tüketici hediye çekilişi için bir adet şans numarasına sahip olacak.
Defileye toplam 23 mağaza katılacak ve bir podyumda toplam 23 mağazanın yeni kreasyonları sergilenecek. Adil Işık, Altınbaş, Batik, Beta Shoes, Big Blue, Colin's, Dagi, Hotiç, More&More, Nike, Seven Hill , U.S.Polo ve YKM defileye katılan mağazalardan bir kaçı.
Keyifli bir Pazar günü geçirmek ve süpriz hediyeler kazanmak için Neo Alışveriş Merkezi sizleri bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.