Odunpazarı kara kışa hazırlanıyor

Odunpazarı kara kışa hazırlanıyor
Odunpazarı Belediyesi kış mevisimi dolayısıyla muhtemel kar yağışı ve ağır kış şartları nedeniyle vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması, trafik kazalarının önlenmesi amacı ile 42 mahalle genelinde herhangi bir...

Odunpazarı Belediyesi kış mevisimi dolayısıyla muhtemel kar yağışı ve ağır kış şartları nedeniyle vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması, trafik kazalarının önlenmesi amacı ile 42 mahalle genelinde herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için tüm tedbirleri aldı.
Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı 1 grayder, 1 yükleyici, 3 tuzlama aracı 15 kamyon ve 52 elemanla 24 saat kesintisiz hizmet verecek olan Odunpazarı Belediyesi, böylelikle vatandaşların ihtiyaç duyduğu her an yanında olabilecek.
Konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada kış şartlarına hazırlık olarak 300 ton tuz, 20 ton sıvı eriyik ve kumun stoklarda hazır olduğunu ifade eden Odunpazarı Belediyesi yetkilileri vatandaşların muhtemel kar yağışı ve buzlanmadan etkilenmemeleri için tüm hazırlıkların tamamlandığını vurguladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.