Öğrenciler tatil yerine bilgilerini paylaşıyor

Öğrenciler tatil yerine bilgilerini paylaşıyor
Üniversiteliler "Okumuş İnsan Halkın Yanındadır" kampanyasının 5. yılında yine mahalleli ile birlik oluyor. Emek ve Gültepe mahallerinde yazını üreterek geçiren, mahalleliyle alternatif bir yaşam kurup parasız eğitimin bir...

Üniversiteliler "Okumuş İnsan Halkın Yanındadır" kampanyasının 5. yılında yine mahalleli ile birlik oluyor. Emek ve Gültepe mahallerinde yazını üreterek geçiren, mahalleliyle alternatif bir yaşam kurup parasız eğitimin bir örneğini yaşatan üniversiteliler, kampanyada 2. haftalarını geride bıraktı. Tatil yapmak yerine mahallede bilgilerini paylaşan Üniversite öğrencileri , Yaz okulunda halk oyunları, tiyatro, pantomim, satranç, koro ve ritim, felsefe, yaratıcı düşünce, neşeli bilim, sanatsal etkinlikler (cam boyama, kukla, yap-boz, origami) ve genel çizim dersleri veriliyor.
Üniversite öğrencilerinin bundan sonraki programları şöyle: 4 Ağustos'da Gültepe Mahallesi'nde uçurtma şenliği. 5 Ağustos'da Hayvanat Bahçesi'ne gezisi, 10-11 Ağustos Gültepe Mahallesi film şenliği (Dedemin İnsanları, Entelköy Efeköye Karşı), 12 Ağustos 2 mahallede de kapanış şenliği (Gültepe'de Cengiz Özkan Konseri)"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.