Oto hırsızını mobese yakaladı

Oto hırsızını  mobese yakaladı
Kırmızıtoprak Mahallesi Basın Şehitleri Caddesi’nde parka halinde bulunan FIAT marka DOBLO tipi BEYAZ renkli KAMYONET cinsi araçtan 2 Ekim tarihinde el çantası ve çantası ile birlikte içerisinde kıymetli evraklar bulunan cüzdan...

Kırmızıtoprak Mahallesi Basın Şehitleri Caddesi'nde parka halinde bulunan FIAT marka DOBLO tipi BEYAZ renkli KAMYONET cinsi araçtan 2 Ekim tarihinde el çantası ve çantası ile birlikte içerisinde kıymetli evraklar bulunan cüzdan çalan hırsız polis tarafından mobese kameralarının yardımı ile yakalandı.
Alınan biliye göre, Polis ekipleri, olayın meydana geldiği Basın Şehitleri Caddesindeki MOBESE ve iş yerlerine ait Güvenlik Kamera kayıtlarını inceledi. İnceleme sonucunda olayı gerçekleştirenin S.Ö. isimli şahıs olduğu tespit edildi. Adı geçen şahıs dün günü saat:08.40 sıralarında şehir merkezinde yakalandı. Şahsın çalıntı el çantası ve diğer belgeleri Kırmızıtoprak Mahallesi Burçak Sokak No:2 adresindeki metruk binanın bahçesinde attığının belirlenmesi üzerine çanta ve cüzdan bulunarak müştekisine teslim edildi.. Şüpheli (S.Ö.) Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığına mevcutlu olarak gönderildi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.