Porsuk kenarında evlenme teklifi

Porsuk kenarında evlenme teklifi
Evlilik teklifi sırasında Emrah Pehlivan’ın ağabeyi ve kardeşi köprüye ’Lütfen Melike kabul @’ yazılı pankartı asıp, meşale yaktı. Sürpriz teklif karşısında şaşıran Melike Şentürk, "Evet" diye bağırdı.İşletmecilik...

Evlilik teklifi sırasında Emrah Pehlivan'ın ağabeyi ve kardeşi köprüye 'Lütfen Melike kabul @' yazılı pankartı asıp, meşale yaktı. Sürpriz teklif karşısında şaşıran Melike Şentürk, "Evet" diye bağırdı.
İşletmecilik yapan Emrah Pehlivan, 3 yıl önce tanışıp aşık olduğu Anadolu Üniversitesi öğrencisi Melike Şentürk'e evlilik teklifinde bulunmak için ilk olarak akşam saatlerinde Porsuk Çayı'nda içerisinde bir kemancının da yer aldığı gondol kiraladı. Emrah Pehlivan'ın ağabeyi Erkan Pehlivan ve kardeşi Alptuğ Pehlivan'da Porsuk Çayı kıyısında ellerinde meşalelerle bekledi. Pehlivan ve Şentürk'ün içinde bulunduğu gondol bekledikleri köprüye yaklaştığında köprüye 'Lütfen Melike kabul @' yazılı pankartı astı. Emrah Pehlivan, Melike Şentürk'e köprüye asılı pankartı gösterip evlilik teklifinde bulundu. Sevgilisine sarılan Melike Şentürk teklifi kabul ederek, "Evet" diye bağırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.