Rakamlar krizin bitmediğini söylüyor

Rakamlar krizin bitmediğini söylüyor
2009 yılı geride kalırken, şehir piyasalarında kıpırdanmalar yaşandığı ve krizin etkilerinin bittiği yönürde çıkan söylentiler karşısında ortaya çıkan rakamlar, söylentileri doğrular cinsten değil!Eskişehir piyasalarının...

2009 yılı geride kalırken, şehir piyasalarında kıpırdanmalar yaşandığı ve krizin etkilerinin bittiği yönürde çıkan söylentiler karşısında ortaya çıkan rakamlar, söylentileri doğrular cinsten değil!
Eskişehir piyasalarının son durumunu gözler önüne seren en önemli göstergelerden birisi olan protestolu senet sayısında ortaya çıkan rakamlar, krizin etkilerinin halen devam ettiğini ispatlıyor.
Bu yıl hem rakam olarak hemde rakamlarla birlikte yansıyan senet bedeli olarak ortaya çıkan rakamlar, piyasaların halinin hiçte iyiye gitmediğini bir kez daha ortaya koyuyor.
Bu yıl ki rakamların, ekonomik krizin en ağır hissedildiği geçen yılın rakamlarına ulaşması, krizin etkilerinin bittiği yolundaki söylentileri adeta yalanlıyor.
Çünkü ekonomik krizin binlerce kişiyi işsiz bıraktığı ve üretimin hayli daraldığı 2008 yılı Eskişehir piyasalarında yıl sonu itibariyle 58 Milyon TL olan protestolu senet bedeli, bu yıl 57 Milyon'a ulaştı. Yine adet sayısında aynı rakamlar göz önüne çıktı. Geçen yıl 10.450 senet protestoya uğrarken, krizin etkileri bitti denilen 2009'da bu rakam, 10.173 olarak gerçekleşti.
Merkez Bankasının resmi verilerine göre ortaya çıkan bu rakamlar, ekonomik krizin kentten ayrılmadığını bir kez daha ortaya koydu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.