Rıza Öztekin yeniden aday

Rıza Öztekin  yeniden aday
2010 yılında 217 oyla başkan seçilen Rıza Öztekin 2013’da yapılacak olan Baro seçimlerine de adaylığını koydu. Adliye binası yanına yapılması planlanan hizmet binasıyla ilgili olarak Türkiye’nin hiç bir yerinde adliye binasına...

2010 yılında 217 oyla başkan seçilen Rıza Öztekin 2013'da yapılacak olan Baro seçimlerine de adaylığını koydu. Adliye binası yanına yapılması planlanan hizmet binasıyla ilgili olarak Türkiye'nin hiç bir yerinde adliye binasına bu kadar yakın hizmet binasının olmadığını belirten Öztekin, ''İlk hedefimiz olarak çok büyük uğraşlarla arsanın alımını gerçekleştirdik. Bunun üzerine 2200 metre kare toplam inşaat alanlı bir bina yapılması hedefleniyor. Hizmetlerimizin devamı noktasında aday olduk. Bu binayı da 7-8 ayda bitirmeyi planlıyoruz. Bu en büyük hedefimiz. 250 kişilik konferans salonu, çok amaçlı salon, komisyon salonları gibi çok çeşitli etkinlikleri bir arada götürebilecek güzel bir yer. İkinci büyük hedefimiz biz hep sözümüzde durduğumuzu beyan ediyoruz. Bir sosyal tesis alımı projemiz olacak. Avukatlarımızı haftasonları yeşil alanı olan, dinleneceği, stres atacağı bir mekana kavuşturmakla ilgili bir projemiz var'' dedi.
Komisyon sayısını artırmayı hedeflediklerini söyleyen Öztekin, ''Şu anda 8'e yakın komisyonumuz var fakat en az 20'ye çıkartmayı planlıyoruz. Bunu için yasa izleme komisyonu, sporla ilgili komisyon, kültürlerle ilgili komisyon, bir çok komisyonu ekleyip komisyon sayımızı çoğaltacağız'' dedi.
Eskişehir Barosu'nun çok güçlü bir baro olduğunu belirten Öztekin, ''Baro'yu getirdiğimiz nokta açısından, temsili diğer noktalar açısından, Barolar Birliği açısından da bu üst düzeydeki ilişkileri devam ettireceğiz. Eskişehir Barosu daha önce Barolar Yönetim Kurulu'na üye vermiş bir Baro'dur. Şuan da ilişkilerimizi o noktaya kadar getirdik. 2013 yılında yapılacak seçimde tahmini Eskişehir Barosu Yönetim Kuruluna bir üye bile sokacaktır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.