SAĞLIK-SEN ESOGÜ'DE

SAĞLIK-SEN ESOGܒDE
Sağlık Sen Yönetim Kurulu Eskişehir Osmangazi Üniversite Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Akın Turgut’u makamında ziyaret etti. Sağlık Sen il Başkanı, Abdulbaki Tekin "Sağlık Sen olarak Başhekimimizden öncelikle...

Sağlık Sen Yönetim Kurulu Eskişehir Osmangazi Üniversite Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Akın Turgut'u makamında ziyaret etti. Sağlık Sen il Başkanı, Abdulbaki Tekin "Sağlık Sen olarak Başhekimimizden öncelikle Döner Sermayelerimizin zamanında ve düzenli olarak yatırılmasını istedik." dedi.
Şube başkanı Tekin yaptığı konuşmada," Üye sayısından ziyade üye memnuniyetini hedef alıp, saha çalışmalarına önem vereceğiz. Sağlık ve sosyal hizmetler çalışanlarına; dürüstlük, açıklık, samimiyet gibi ilkeleri özümseyerek; bilimsel ilkelerle yoğrulmuş, bir sendikacılık çalışması yaparak her alanda Eskişehir' de hizmet sendikacılığına farklı bir boyut kazandıracağız" şeklinde konuştu.
Başhekim Prof. Dr. Akın TURGUT ise yaptığı açıklamada personelin moral ve motivasyonu için gerekli her türlü işlemi yapacaklarını, bu kurumun çalışanlarla var olduğunu, ve hep birlikte hastalara en iyi hizmet vermek hedefleri olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.