Sakallı "Halkın sağlığı ile kimsenin oynamasına izin vermeyeceğiz"

Sakallı “Halkın sağlığı ile kimsenin oynamasına izin vermeyeceğiz”
Halkın sağlığına gerekli özen ve dikkati göstermeyenlerin kim olurlarsa olsunlar mutlaka cezalandırılmaları gerektiğini belirten Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı; “her şeyin başı sağlık, dolayısıyla halkın sağlığı...

Halkın sağlığına gerekli özen ve dikkati göstermeyenlerin kim olurlarsa olsunlar mutlaka cezalandırılmaları gerektiğini belirten Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı; "her şeyin başı sağlık, dolayısıyla halkın sağlığı ile kimsenin oynamasına izin vermeyeceğiz" dedi.
Odunpazarı Belediyesi halk sağlığını korumak için aralıksız olarak gıda maddelerine yönelik operasyonlar yapmaya devam ediyor.
Operasyonlar sonucunda ortaya çıkan manzaralar karşısında, bizlere denetimlerin ne kadar gerekli olduğunu gösteren Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğü çalışanlarından oluşan ekip, sorumluluğu altında yer alan bölgelerde, sağlık şartlarına uymayan gıdaları tespit ediyor ve satışını yapanları engelliyor.
Şehrimizin Gökmeydan Mahallesi Ulus Caddesi üzerinde bulunan gıda dükkanlarının ürünlerini ve depolarını kontrol eden ekip, kontroller neticesinde açıkta, temizlik ve sağlık koşullarına uymayan, son kullanma tarihleri geçmiş ve bozulmuş şarküteri ürünleri ile karşılaştılar.
18 kg. lık 4 teneke peynir, 1 kg. lık 115 adet peynir, 250 gr. lık 20 adet tereyağ, 500 gr. lık 60 adet kaşar peynir, 250 gr. lık 10 adet kaşar peynir, 800 gr. lık 4 adet tulum peynir, 250 gr. lık 30 adet sucuk, 500 gr. lık 20 adet yufka, 2 kg. lık maya ve 1 teneke zeytine el koyan şahinler, satışını yapan kişiler hakkında da yasal işlem gerçekleştirdiler.
Belediye yetkilileri "vatandaşların mutfaklarına giren gıdaların sağlık koşullarına uygun olması için sürekli denetimler yaptıklarını ve kontrollerin devam edeceğini vurguladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.