Sallarel'den yanıt geldi

Sallarel’den yanıt geldi
Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan’ın 71Evler’de alınan katılım paylarına yönelik yaptığı eleştirilere CHP’li mevkidaşından cevap geldi. CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, Ak Parti’li Doğana...


Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan’ın 71Evler’de alınan katılım paylarına yönelik yaptığı eleştirilere CHP’li mevkidaşından cevap geldi.

CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, Ak Parti’li Doğana verdiği yanıtta eleştiriler getirdi. Sallarel şunları söyledi; “2009-2014 yılları arasında Odunpazarı Belediyesi AKP yönetimindeyken 2009-2013 süresince vatandaşlarımızdan Asfalt ve Katılım Payı alınmıştır. 2014 yılında ise yerel seçimler olduğu için vatandaşlarımıza şirin gözükmek adına asfalt ve katılım Payı alınmamıştır. Açıklamayı yapan İlçe Başkanı o dönemde AKP Meclis üyesi olduğunu ne çabuk unuttu.  Haksızlık ve adaletsizlik olarak gördüğünüz katılım payının alınmasını kanunu koyan ve kanun yapıcı iktidar partisi olarak kaldırın, hiçbir belediye Asfalt ve Katılım Payı almasın biz de halktan yana olduğunuza ve samimiyetinize inanalım.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.