Sarıoğlu: "Bir rant varsa bu belediye ve kamunun rantıdır"

Sarıoğlu: “Bir  rant varsa bu belediye ve  kamunun rantıdır”
Toplantıda, söz alan DSP’li Meclis Üyesi Ahmet İlker, Başkan Sarıoğlu’na faaliyet raporu ile ilgili sorular yöneltti.Belediyeye gelir getiren yatırımlarla ilgili arsa satışlarından rant sağlanıp sağlanmadığını soran Ahmet...

Toplantıda, söz alan DSP'li Meclis Üyesi Ahmet İlker, Başkan Sarıoğlu'na faaliyet raporu ile ilgili sorular yöneltti.Belediyeye gelir getiren yatırımlarla ilgili arsa satışlarından rant sağlanıp sağlanmadığını soran Ahmet İlker, Belediyenin yüzde 20 oranında küçüldüğünü de söyledi.
İlker'in konuşmasından sonra söz alan Başkan Sarıoğlu, hiçbir arsa satışından, hiç kimseye rant sağlanmadığını belirterek, "Eğer böyle bir şey varsa bu suçtur. DSP'li arkadaşlarım da isterlerse suç duyurusunda bulunabilirler. Bir rant varsa bu belediye ve kamunun rantıdır" dedi.
Sarıoğlu ayrıca 2006 yılı için hizmet ve gelişim yılı olduğunu ifade ederek, "Belediyecilikte bugüne kadar başardıklarımız sadece bir başlangıçtır. 2006 yılı kentin geleceği açısından önemli projelerin gerçekleştirildiği bir yıl olmuştur. Bu anlamda Tepebaşı Eskişehir'in gelişen yüzü olmuştur ve olmaya da devam edecektir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.