Servisciler mitinge gidiyor

Servisciler mitinge gidiyor
Eskişehir Servisçiler Esnaf Odası yönetim ve denetim kurulu üyeleri, İstanbul Çağlayan Meydanı’nda önümüzdeki Pazar günü gerçekleştirilecek olan “Korsan Servis araçlarına hayır” mitingine katılacaklar.Eskişehir’li...

Eskişehir Servisçiler Esnaf Odası yönetim ve denetim kurulu üyeleri, İstanbul Çağlayan Meydanı'nda önümüzdeki Pazar günü gerçekleştirilecek olan "Korsan Servis araçlarına hayır" mitingine katılacaklar.
Eskişehir'li Servisçiler, korsan servislere karşı İstanbul'da düzenlenecek olan mitinge katılacaklar.
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Eskişehir Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Taşkın Tırpan u açıklamayı yaptı:
" "Ülkemizde ekonomik kriz sebebiyle bugüne kadar servisçi esnafının hiç şikayet etmeden işlerine özveri ile yaptıklarını herkes gözlemlemektedir. Artık biz servisçi esnafında dayanacak gücü kalkmamıştır. Bizler de Servisçi esnaf Odaları olarak 13 Aralık Pazar günü İstanbul Çağlayan Meydanı'nda yapılacak olan "Konsan servis araçlarına hayır ve yasal haklarımızın verilmesi" adlı açık hava toplantısı düzenlemiş bulunmaktayız. Türkiye'nin dört bir yanından gelen yöneticiler ve esnaflarla birlikte biz de Eskişehir Servis araçları Odası olarak tüm yönetim ve denetim kurulu olarak sesimizi duyurmak ve esnafımızı temsil etmek için İstanbul Çağlayan Meydanı'nda olacağız"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.