SES "16. yılımızda mücadelemiz sürüyor"

SES “16. yılımızda mücadelemiz sürüyor”
SES Eskişehir Şube Başkanı Dr. Birtürk Özkavak, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası SES’in , 1 Ağustos 1996 tarihinde, Sağlık ve Sosyal Hizmet alanında örgütlü dört sendikanın birleşmesiyle kurulduğunu hatırlatarak...

SES Eskişehir Şube Başkanı Dr. Birtürk Özkavak, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası SES'in , 1 Ağustos 1996 tarihinde, Sağlık ve Sosyal Hizmet alanında örgütlü dört sendikanın birleşmesiyle kurulduğunu hatırlatarak , "16 yıldan beri mücadelemiz sürüyor" dedi.
Özkavak, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Tüm Sağlık Sen, Genel Sağlık İş, Sağlık Sen, Sosyal Hizmet Sen'i bünyesinde toplayan SES'in iskeletini oluşturan sendikaların kuruluşu da tıpkı KESK'e bağlı diğer sendikalar gibi sancılı olmuş, fiili mücadele sonucu Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri mücadelesine katılmışlardır. Öncelikle onları ve bu mücadeleye katkıda bulunup şu anda aramızda ve mücadelemiz içinde olmayan Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçilerini saygıyla anmak; başta onur üyelerimiz Necati AYDIN, Ayşenur ŞİMŞEK ve Behçet AYSAN olmak üzere bu mücadelede yitirdiğimiz tüm arkadaşlarımızın mücadelesinin bize örnek olacağını belirtmek istiyoruz: 16. Kuruluş yıldönümümüzü, KESK'e yapılan baskı, saldırı ve operasyonların, gölgesinde ve onun burukluğu içinde karşılıyoruz. Tüm bu baskı ve saldırıların sendikamızın mücadelesini durduramayacağını bir kez daha ilan ediyoruz. "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.