Sokak ortasında "bira" gerginliği!

Sokak ortasında “bira” gerginliği!
Olay önceki gün bir alışveriş merkezi önünde yaşandı. Bir cafenin önün de kaldırımda bira içen gurubu bazı vatandaşlar polise şikâyet etti. Bunun üzerine olay yerine gelen polisler  gençlere uyarı da bulunarak dağılmalarını...

Olay önceki gün bir alışveriş merkezi önünde yaşandı. Bir cafenin önün de kaldırımda bira içen gurubu bazı vatandaşlar polise şikâyet etti. Bunun üzerine olay yerine gelen polisler  gençlere uyarı da bulunarak dağılmalarını istedi. Ancak gençler yetkililerin sözünü dinlemeyince grupla polis arasında tartışma başladı.

KARAKOL DA BİTTİ!
Gruptan bazı kişiler polise karşılık verince ortam iyice gerildi. Bunun üzerine polis müdahaleye başlayınca ortalık bir anda karıştı. Gruba vatandaşta müdahale edince gerilim iyice arttı. Polis bir ara gaz spreyini kullanmak için çıkarmaya çalıştı. Gruptan bayan olanlar, 'hadi sıkın en iyi yaptığınız şey bu!' deyip polise bağırmaya ve ellerinde şişelerle diklenmeye başlayınca gerilim alevlendi.
Polis daha sonra bu gençleri gözaltına almak istedi, karşılıklı tartışma yeniden başladı. Esnaf şikâyetçi olduklarını söyleyince tartışma karakol da son buldu. )

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.