SP "Kongreye gazeteciler neden alınmadı?"

SP “Kongreye gazeteciler neden alınmadı?”
Saadet Partisi İl Sekreteri Yahya Saylısoy, geçen hafta yapılan AKP kongresini hatırlatarak, " Kongrede demokrasinin kardeşlik, barış ve kucaklaşma anlamına geldiği söylendi. Katılmamak elde değil. Ancak bulunduğu salona bazı...

Saadet Partisi İl Sekreteri Yahya Saylısoy, geçen hafta yapılan AKP kongresini hatırlatarak, " Kongrede demokrasinin kardeşlik, barış ve kucaklaşma anlamına geldiği söylendi. Katılmamak elde değil. Ancak bulunduğu salona bazı gazetecilerin alınmaması bu sözlerin ne kadar samimi söylendiği konusunda bizleri düşündürdü" dedi.
Tahammül kültürü yok
Parti İl Binasında düzenlediği toplantıda konuşan Saylısoy, demokrasi ve insan haklarının laf olarak değil de, uygulamada harekete geçirilmesinin önemli olduğunu belirtti. Bu yapılmadığı sürece gücü ele geçirenlerin beğenmediklerine bir takım yasaklar ve sınırlandırmalar getireceklerini ifade eden Saylısoy, " Bir başka ifadeyle askeri sınırlandırmaların yerini sivil güçler almış olacaktır. Farklılıklara tahammül kültürü gelişmedikçe toplumsal huzurun sağlanması da mümkün olmayacaktır. Bu görevde en çok yönetici durumundaki kişilere düşmektedir. Onlar topluma örnek olacaklardır ki toplumun tahammül kültürü gelişsin" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.