SÜMER KAVŞAĞINA YENİ TRAFİK DÜZENLEME

SÜMER KAVŞAĞINA YENİ TRAFİK DÜZENLEME
Sümer Köprülü Kavşağı’nda başlatılan çalışmalar nedeniyle, Karayolları Bölge Müdürlüğü’nden gelen talebi değerlendiren UKOME, Basın Şehitleri Caddesi ile Çilem Caddesi’nin Köprülü Kavşak inşaat alanı içinde bulunan...

Sümer Köprülü Kavşağı'nda başlatılan çalışmalar nedeniyle, Karayolları Bölge Müdürlüğü'nden gelen talebi değerlendiren UKOME, Basın Şehitleri Caddesi ile Çilem Caddesi'nin Köprülü Kavşak inşaat alanı içinde bulunan kısımlarının, çalışmalar tamamlanana kadar araç trafiğine kapatılması kararını aldı.
Karayolları tarafından yapımına başlanan Sümer Köprülü Kavşağı nedeniyle Basın Şehitleri Caddesi ile Çilem Caddesi'nin inşaat sahasında kalan kısımları olağanüstü toplanan UKOME Genel Kurulu'nda alınan karar gereği araç trafiğine kapatıldı. UKOME'nin aldığı karara göre söz konusu kavşağa alternatif olarak Vali Ali Fuat Güven Caddesi, Atatürk Bulvarı ve Fuar Köprülü Kavşağı kullanılacak. UKOME kararında ayrıca bölgedeki gerekli trafik tedbirlerin Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü tarafından alınmasına ve çalışma yapılan alana trafik işaret ve levhalarının, Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü tarafından konulmasına oybirliği ile karar verildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.